0

Håndbrekkproblemer Skoda Superb 2011

spurt 2016-06-22 09:52:53 +0200

Hei Benny. Jeg har en 2011 Skoda Superb med manuelt håndbrekk. Det har fungert helt fint frem til i går. Brekket var ikke på og jeg hadde kjørt 50 km før dette, og måtte stoppe for at noen skulle ta av veien. Når jeg skulle ta i vei igjen, hørtes en lyd som om jeg hadde punktert. Så ikke noe når jeg gikk ut for å se, men når jeg parkerte etter en stund, så var det ikke noe motstand i håndbrekket og det fungerer ikke. Er det da mest sannsynlig at vaieren har røket? Er det en pr side og er det da trolig at begge har røket samtidig? Har akkurat hatt den inne på EU godkjenning og der sa de ingenting om håndbrekk. Takk for svar på forhånd

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-06-22 14:48:42 +0200

Hei du. Det høres ut som om en wire har røket der ja. Men det kan jo også være noe feil i selve mekanikken / overføringen.

Jeg er ikke helt sikker på hvordan det er på en 2011 modell, men de litt eldre har i alle fall en H. og en V.wire - så jeg tipper at din bil også har det.

Dette er neppe noen veldig stor sak å fikse opp i.

På en EU-kontroll så er nok ikke dette så lett å oppdage, så lenge at var i orden da.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar