0

feilmelding passat

spurt 2016-06-22 00:32:00 +0200

hei. jeg har en 2012 mod Passat hvor lampen for feil på motorstyring har begynt å blinke. lampen slukker og feilen resettes etter stopp og start av motor. verkstedet sier at de ikke kan feilsøke feilen da den er resatt. stemmer dette, og hva er den nærliggende årsaken til dette. noen erfaring med denne feilkoden? garantien på bilen gjelder til 28.12.2016. formoder at dette er en garantisak

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-06-25 02:15:12 +0200

Trodde da det fantes en form for historikk? Det ville jeg iallefall spurt om...gjerne direkte til Møller Teknisk. At lampen tenner og slukker er jo i seg selv bekymringsfullt, men det sier ikke noe disttrinkt om årsaken. I ditt sted ville jeg vurdert å kjøpe en feilkodeleser, f.ex Biltema sin...eller denne: http://m.finn.no/bap/forsale/ad.html?..., da kan du selv lese av koden når den er der...og slå i disken på verkstedet og si ordet "garanti" :-) En vanlig årsak, slik jeg forstår det, er bla en feil i avgasssrensningen, f.ex et dieselpartikkelfilter. Dvs noe som er ganske så dyrt.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger