0

Seat Leon tung å selge

spurt 2016-06-17 15:07:03 +0100

Vi skal selge Seaten til samboeren, det er en Leon som ikke har gått så langt og er i OK stand. Noen riper og småbulker, men ellers helt OK. Den har også nettopp vært på EU-kontroll og ble godkjent med en gang. Men det er nesten ingen respons på annonsen, virker som markedet er helt dødt. Det eneste er et par stykker som har ønsket å bytte med andre biler, men det er ikke aktuelt ettersom vi har tenkt å klare oss med bare en bil nå, i alle fall en stund. Har du noen råd til hva vi bør gjøre? Mvh Tor-Einar.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-06-18 22:47:57 +0100

Seat Leon er jo en fin bil, mnst like god som en VW eler Audi fra samme tidsepoke som bilen dere skal selge. Dette, og gode bilder, burde vekke interesse for bilen. Ville nok også brukt argumentet "må prøves", for en Leon er nrmalt sett minst lik god på veien som en Golf - om ikke bedre. Det som er leit, er at Seat er - ufortjent - vanskelig å selge i Norge. En latent forventning om lav pris ødelegger også mye, og man skal ikke "gi bort" en god bil. En Seat som man averterer si 20-30 % under en tilsvarende Golf burde jo vekke interesse, men det ligger mye psykologi i dette, husk at f.ex 99.000 faktisk fungerer - det er "mye mindre" enn 100.000 i kjøpernes øyne.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger