0

Hvordan er det å chippe denne bilen?

spurt 2016-06-07 23:06:49 +0200

Hei, lurer på om det lar seg gjøre å chippe skodaen? Mod 2003 1,9 tdi 101 hk Om det kan gjøres, hva kan gå galt med flere hk?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-06-09 13:05:18 +0200

Det lar seg helt klart gjøre, men 1,9 TDI går jo greit nok som det er. Glem aldri at VAG har langt større ressurser for å sette opp styringsprogrammet enn en tilfeldig chip-leverandør. "Alle" kan øke ladetrykket på trurboen, drivstoffmengde mv, men få kan gjøre det på en god måte. Det du oppnår, er økt dreiemoment og økt effekt. Det høres "kjekt" ut, men baksiden av medaljen er at dette også medfører betydelig økning i belasnintgen på hele "verdikjeden", fra turboen via stempler, veiv via clutch og girkasse og like ut til drivknutene. Helle denne kjeden kan gå i støkker med et smell, det er så enkelt som å tråkke litt ekstra på pedalen og kjøre litt "friskt". Vet om smartinger som har klart å rive drivknutene tvert av, det er enkelt for de som tenker med høyrefoten :.-) Nå kan du riktignok kjøpe en brukt Octavia billig...om du er heldig,,,,men det er mye bedre å stelle fint med den du har. Drit i "chipinga" og bruk pengene på fornuftig vedllikehold og gode dekk isteden. Bilen går mer enn bra nok til både norske og utenlandske fartsgrenser, og sammenlignet med de nye 1,6 TDI'ene er den en rakett!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger