0

Hva skjer med bensin og diesel

spurt 2016-06-03 12:32:38 +0200

Hei Broom! Siste nytt fra politikerne ser ut til å være at de ikke vil la oss kjøpe bensinbiler eller dieselbiler etter 2025. Det er jo bare ni år til! Hvordan tror dere de skal få til det, blir det forbud eller veldig mye avgifter? Hva tror dere vil skje med bilene som allerede er på veiene. Hvis de nye blir mye dyrere, må vel da også bruktbilene følge etter og bli mer verdt? Håper på svar!

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-06-05 01:22:29 +0200

Det eneste som er sikkert med norske politikere, er at de vingler verre enn fulle fantekjerringer. De er ikke engng enige med seg selv fra dag til dag. Et annet kjent forhold er at trangen til å markere seg med å finne på den mest absurde avgiften, er større enn kjønnsdrifta. Dette jippoet med en grense ved 2025, vitner jo om total mangel på bakkekontakt, om bare en tredjedel av landets husstander skulle gå over til elbil innen den tid, ville kraftverkene skrike på hjælp. En ting er at folk flest ikke har mulighet for gode lademuligheter sånn uten videre, det andre er fordelingsnettet ikke er "der" ennå. DEt blir som julaften når "alle" skal steke ribba samtidig, da går det mye strøm. Med 1-2 elbiler i hus og hytte får dette en helt ny mening: hver eneste dag :-) Jeg heller til den oppfanting at dette stuntet er mer for å skape et "alibi" og en aksept for at vi bare "må" ha skyhøye avgifter i annerledes Norge, og at det "skal" koste å kjøre bil, enten det er bensin...diesel...hydrogen....eller elbil. Floskelen "for miljøets skyld" som politikerne slenger ut av seg, er i beste fall en nice excuse....utslipp driter de i. Se bare på Nederland: der har man kjørt på gass i stor skala i 40 år. Hvorfor i alle dager er det så umulig å kjøre på gass i Norge tro :-) ?

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger