0

Vw passat 1998 v6 2.8 syncro

spurt 2016-05-31 03:28:44 +0200

Hei Benny Ser litt på bruktmarkedet etter bil og ser på mye forskjellig. Har egentlig veldig lyst på passat, men har lyst på en bil med 4x4, manuell, bensiner og litt motor. Så kom jeg over en på finn (http://m.finn.no/car/used/ad.html?fin...), og den fremstår som strøken. Men er veldig usikker på disse motorene. Finner ikke så mye på nettet heller, har hørt litt tull om de, men klarer ikke finne som ikke tilsier at jeg ikke skal kjøpe den heller. Har du noen tips? Mvh Eivind

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-06-05 12:25:20 +0200

V-6 fra rundt 2000-tallet og VAG skal visstnok være spennende :-) Kamakslene er en kjent svakhet i flere av motorene, bensinmotoren skal være bedre, men ta en sjekk med en Audi-klubb eller lignende på nett. Det er jo først og fremst Audi som har vært levert med disse motorene i Norge. Hos VAG koster kamakslene blod, om du får deler fra Tyskland er det 10-15.000 i deler og noen kvelder i garasjen, vel og merke om du kan skru litt sjæl, og har verkstedhåndbok og rett verktøy. Den bilen du har sett på, fremstår uansett som interessant, be om å få verkstedshistorikken tilsendt, da ser du raskt om kjørelengda er reell, og prøvekjør. Med denne prisen er det jo forsåvidt greit nok,om du kan ha glede av den i to år uten utgifter blir det et greit bilhold uansett. En ting å være ops på: disse bilene har multilink fostilling, dvs en drøss med bærearmer som må passes på. Med V-6 er bilen også tyngre i fronten....Det var det tekniske...subjektivt sett ville jeg nok også spandert å prøvekjøre 1,9 TDI, den finnes også med 4WD, mange gode eksemplarer, går som en kule, svært lavt forbruk osv, men se opp for forstiloingsfeil og rust, ikke i bunnnplata, men på alle lakkerte deler som er montert i ettertid: dvs hjuloppheng mv, samt forskjermene. En pekefinger til slutt: kjøp ALDRI en bil uten verkstedshisotrikk eller annen bekreftet kjørelengde - det tar mindre enn et millisekund å sette speedometeret til det du måtte ønske på disse bilene.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger