0

Naf skulle hjelpe meg?

spurt 2016-03-13 22:13:50 +0200

hei benny Jeg gikk til anskaffelse av en 01 rover 75D for et par uker siden, vet at det er ting som må fikses på den men skulle være en 2er bil. På fredag skulle jeg starte den på Kjevik hadde tatt bilen ut der på torsdagen siden jeg skulle i begravelse og hadde ikke mere en tia for meg. Satte meg inn og være på tenningen feilmelding ikke drivstoff. Men tanken var jo halv så ringte NAF for hjelp. Etter ca 45 min kom viking. Det første han sier vi tar start gass, ok... Tenker jeg tror det er for lite strøm på batteriet sier jeg. Men startgass skulle det være. Javel det er jo jobben han, han fyller få og jeg prøve å starte proff tilbakeslag. Nei dette går ikke sier han jeg henter boosteren, han kobler på, prøv nå sier han jeg ser feilmeldingen er vekk og vrir om. Det eksplodere under panseret og røyken velter opp. Intercooleren din er tett sier han. Vi hiver bilen på tralle og han kjøre meg så langt han kan. Når jeg har fått bilen hjem begynner jeg å skru og finner ut at den ene slangen som er koblet til turboen er i fillebiter bokstavelig. Spørsmålet mitt er kan jeg klandre bilberheren siden turboen også har fått en kraftig smell og det kommer mye mere turbolyd enn tidligere?

Mvh Thomas

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-03-14 16:46:12 +0200

Hei. Det blir for meg et for teknisk spørsmål, men som jurist ville jeg først ta det opp skriftlig med selger, er det en feil han burde kjent til? Dessuten ta det opp med bergningsselskapet for å få deres reaksjon, burde de sjekket bedre på forhånd. Du skriver ikke noe om det dreier seg om en bilforhandler eller om det er privatkjøp, det er lettere å gå på en profesjonell forhandler enn en privatperson når det gjelder ansvar ved bilkjøp. Hilsen KNAjuristen.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar