0

18.000,- i nye bremser og arbeid, svampeaktig pedal og for lite veske

spurt 2016-02-22 01:12:07 +0200

Hei, jeg hadde nylig bilen på PKK, det gikk greit helt til bremsene skulle testes. da hevder de at systemet tapte kraft og sprang lekk på høyre bakhjul (har tromler bak på bilen). forsåvidt var det jo bra at dette skjedde under test, og ikke på veien. de skulle gi meg tilbud på hva det ville koste å få bilen godkjent igjen, og utpå dagen tikket det inn en e-post med tilbud på ca. 9700kr for nye tromler, sko, sylindre og monteringssett bak, samt nye slanger foran da de var morkne og sprukket. inkl. montering med forbehold om at bremserør løsnet. Jeg sa det var greit, og de skulle angivelig begynne på bilen førstkommende mandag. når jeg stikker innom etter jobb den mandagen, har de ikke begynt på bilen, men sa at jeg egentlig måtte bytte skiver og klosser foran også for å få den igjennom, de hevdet den trakk skjevt, under den forøvrig mislykka bremsetesten, og at jeg likegodt burde bytte foran siden de uansett måtte demontere og smøre opp bremsene foran, prisen var da 12.200 for alt sammen, bilen skulle da tas kommende onsdag samme uke.

Etter jobb på onsdagen stikker jeg nok en gang innom, jeg ser bilen står i søylene, langt ifra ferdig, med noen selfgrip tenger hengende på håndbrekkwire, og med nye klosser og skiver foran. de mener nå at også håndbrekkwire må byttes, for de gikk for tregt, dette kom ikke som noe stort sjokk, i tillegg måtte nå også bremseskjoldene bak byttes, fordi anleggsflatene der skoene skal hvile imot var rustet og slitt vekk, og de måtte høre med Møller for å finne ut hva nye kostet. nye håndbrekkwirer var 279,- + moms og arbeid, dagen etter blir jeg oppringt og får servert en estimert pris på ca 18.400kr ferdig skrudd og godkjent på veien levert fredags ettermiddag.

De har nå såpass mange timer i arbeid på bilen og deler inne i bildet, at jeg ikke har noe annet valg enn å svelge denne, heller utrivelige kamelen. Fredag når jeg er innom for å gjøre opp og hente ut den andre nøkkelen til bilen, er ikke bilen helt ferdig, men jeg får papirene på at den er i orden og betaler for meg, jeg fikk 10% "rabatt" på delene og landet til slutt på 18.072kr.

bilen ble stående over natten utenfor og jeg skulle hente den på lørdagen. Når jeg skal starte bilen, er den helt stein død, knapt antydning til lys i en eneste lampe inne i dashbordet. vi prøver å dytte bilen igang et par ganger uten hell. ved rein flaks kommer det en kar kjørende ved bygget, og vi får stoppet han og spør om han kan hjepe oss å dra bilen igang, for mine foreldres bil har ikke noe egnet tauingspunkt på bakenden av bilen sin. mens denne karen hadde en kraftig Range Rover Evoque til rådighet. han er hjelpsom og vi prøver å dra bilen igang et par ganger, men jeg tror han var litt for ... (more)

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-02-22 13:36:31 +0200

Hei Morten.

Interessant- og en tragisk historie. Nok en gang et godt eksempel på et ubrukelig verksted - eller mekaniker. Dette går under kategorien uhørt og hendelsen skulle aldri ha funnet sted. Tragisk.

Dette tyder på dårlig planlegging fra verkstedet side, samt at de bruker udugelige mekanikere. Dessuten holder de deg ikke underrettet heller. Det er du som tar kontakt med dem hver gang. Det er feil.

Dessverre er dette vanligere enn mange aner og mange kunder svelger kameler hver dag. Trist men sant.

At man kan finne nye / flere feil underveis i en jobb kan skje. Slik som med wire og skoldene i dette tilfellet.

Det samme at en jobb tar lengre tid og blir dyrere. Særlig på litt eldre biler. Men da må du som kunde få beskjed i god tid.

Det er helt riktig av deg å rapportere dette videre oppover i systemet hos kjeden. Og JA - her har du all grunn til å forvente en oppreisning og et godt plaster på såret.

Har man driti seg ut så må man tørke opp ...

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger