Dama skal kjøpe seg bil!

spurt 2016-02-12 14:10:07 +0200

Hei Benny! Dama vil veldig gjerne ha bil. Vi bor et stykke unna hverandre, så hun kan ikke bruke bilen min. Jeg kjøpte ny bmw med garanti og serviceavtaler osv. som første bil, så jeg kan svært lite om bruktbil. Det eneste jeg vet er at det alltid er noe fra forrige eier som "henger" igjen i bilen når den kjøpes brukt, noe som også er grunnen til at valget for min del falt på å kjøpe ny. Og at eldre volvoer og Mercedes er biler som går og går.

Uansett. Hun ønsker seg bil, og leter iherdig, og finner noe nå og da, men møter på problemer relatert til om bilen er i så god stand som den presenteres/gis ut for, eller om det er tidligere skader som ikke er fikset ordentlig. Vi finner oss i dilemmaet om at det er vanskelig å stole på folk når man skal kjøpe bruktbil, fordi vi har sett og hørt så mye rart ang. tilstanden til kjøretøyet, og historier fra venner som har blitt lurt til å kjøpe bil som koster mer enn de kunne forestille seg.

Hennes økonomiske situasjon er helt ok, og jeg hjelper henne gjerne med kjøpet.

Det vi trenger å vite er egentlig hva slags merker/modeller vi bør se ekstra nøye etter; + hva vi kan gjøre for å sjekke bilens tilstand. Eventuelt også hvilke prisklasser som er tryggest. Vi ser etter alt fra ca. 15-50 000.

Hilsen ivrige, men ikke altvitende bilentusiaster! Takk for svar! :)

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett