0

Skjulte hull i gulv. Golf 3

spurt 2016-01-18 17:08:47 +0200

Hei. Har en VW Golf 3 stående i garasjen. Har hatt bilen i ca 1 år. For noen måneder siden oppdaget jeg at det kom inn veldig mye vann under gulvmatta. Har demontert så si alt inn i bilen, og når jeg tok opp gulvmatta var det MANGE hull i gulvet. Disse hullene har blitt skjult med tettningsmasse og tectyl. Hullene har vært så godt skjult at den gikk igjennom en tilstandskontroll rett etter jeg kjøpte den og en EU-kontroll i oktober.

Så mitt spørsmål er. Kan jeg kreve erstatning av forrige eier, eller har det gått for lang tid?

Mvh

E. Dahl

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-01-21 12:13:49 +0200

Hei. Du skriver ikke noe om hvor gammel bilen er, det har betydning for hva en kan forvente. Generelt kan jeg si at du nok ville stått sterkt om du hadde kjøpt bilen av en forhandle, siden han har en streng opplysningsplikt. Det vil da også foreligge en avtale om kjøpet. Her ser det ut som om det er en handel mellom private og kanskje uten noen skriftlig avtale? Du må i alle fall raskest mulig ta forholdet opp med vedkommende. Er det bevist skjulte feil, kan det bli snakk om erstatning, men her er det sannsynligvis store bevisproblemer. Men altså litt lite opplysninger til kunne gi et mer konkret svar. Hilsen KNAjuristen.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar