0

fjernkjøp av brukt bil som ikke var som i annonsen.

spurt 2016-01-05 22:13:14 +0100

Hei, jeg kjøpte meg ny bruktbil i sept 2015dette er da en 2014modell.fant annonsen på finn.no hvor det stod særdeles fin og velholdt bil. Jeg kjøpte da denne bilen over tlf og skrev under papirer og var i banken, hadde kontakt med selger hvor han forsikret meg om at bilen er strøken jeg tok flyet i mange timer og kom rett før stenge tid da var ikke han selgeren jeg snakket med der, men noen andre .Jeg ser kjapt over bilen i det halvmørke lokale før jeg kjører 80 mil hjem ganske fornøyd! dagen etterpå ser jeg to bulker og farge forskjeller og ganske ripete felger, diesel lokket er knekt så den låser ikke, støtfanger bak ligger ikke der den skal, vindu lister er bøyd++++++++++.Jeg informerte selger om dette med masse mailer frem og tilbake og kommer frem til at jeg skal få en takst på bilen som da ble på 59600kr,sendte den taksten og etter dette får jeg ikke lenger svar. hvilken rettigheter har jeg?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-01-07 13:55:46 +0100

Hei. Selger er i utgangspunktet ansvarlig for at bilen er i en slik stand han gir uttrykk for og om han er en profesjonelle selger (bilfirma) vil ansvaret også dekke skjulte feil og mangler han burde kjent til. Men synes også du gjorde det litt lett ved overtagelsen, du burde sjekket bedre. Ta vare på all dokumentasjon og kommer dere ikke til enighet om hvordan saken skal løses, kan du lese mer på www.kna.no elle ta det opp med Forbrukerrådet, hvor du finner informasjon og klageskjema på www.forbrukerradet.no. Hilsen KNAjuristen.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger