0

Ekspertise?

spurt 2016-01-04 12:17:53 +0100

Noe av det morsomste med deres artikler er kommentarfeltene. Mange gjengangere der, som nyter å diskutere og kritisere - både hverandre og dere. Du har, etter det vi kan lese, både bilteknisk utdanning og erfaring. Bil er komplekst, og innimellom bommer også du (noen ganger nokså grovt). Er det ikke vanskelig å skulle være ekspert med så mange kunnskapsrike lesere? Du blir jo innimellom arrestert for direkte feil.

Hvordan er det å jobbe sammen med de mer ordinære biljournalistene som bl a kaller hjul for dekk og eksosrør for potte? Blir du noen ganger frustrert?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-01-04 13:26:06 +0100

Ingen vet eller kan alt. Slik er det også med meg. Naturlig nok.

Vi er veldig glad i kommentarfeltene vår. Mye god underholding der og også kunnskap. Men jeg helt personlig skulle kanskje ønske meg et litt mer saklig forum tross alt.

Det er liten tvil om at Brooms lesere er svært kunnskapsrike. Det er mange som vet mye.

Selvfølgelig gjør også vi feil. Det kommer i stor grad av at vi er veldig få som produserer over 1500 saker i året. Innimellom så går litt vel fort i svingene. Og ja det føles litt teit når man innimellom tar feil, eller bommer.

Ofte så går det litt på bruk av begreper. F.eks dekk kontra hjul. Altså slurvefeil som egentlig ikke er nødvendig.

Eller at men egentlig mener Peugeot, men skriver Renault i kampens hete. Eller omtaler Mercedes sitt 4x4 system for 4Motion og ikke 4Matic som er det riktige. Vi håper og tror allikevel at dere lesere forstår og bærer over dette. Vi snakket faktisk om det på morgenen i dag også - og skal skjerpe oss i 2016!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger