0

Er denne historien sann?

spurt 2015-12-21 09:59:22 +0100

Hei Benny

Forleden var jeg på et julebord og ble sittende sammen med en fyr som er like bilinteressert som meg. Han fortalte en fantastisk historie (dersom den er sann): Ikea-grunnlegger, Ingvar Kamprad, er ikke mest kjent for å være spesielt opptatt av materielle ting. Han hadde en bil, en Volvo 940 Herregårdsvagn, som han kjøpte ny hos sin lokale Volvoforhandler tidlig på 1990 tallet. Etter ti år, tenkte han at han kanskje måtte bytte bilen. Han møtte opp hos den samme Volvoforhandleren og ville bestille en ny Volvo 940 Herregårsvagn. Problemet var selvfølgelig at denne modellen for lengst var utgått fra produksjon. Kamprad holdt på sitt, han skulle ha en likedan bil. Da forteller historen at Volvo laget dette ene eksemplaret til Kamprad. Kan dette være sant???

Julehilsen fra Volvo entusiast

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2015-12-21 13:21:06 +0100

Heisann!

Morsom "litt-utpå-kvelden-historie" det der. Men den er nok ikke sann...

Den godeste Kamprad kjørte heller ikke Volvo 940, men hold deg fast - en Volvo 240 stasjonsvogn fra 1993 (siste årgang) . Hvit og uten noe som helst ekstrautstyr inntil ganske nylig.

Hva han kjører nå vet jeg ikke, men mannen er jo lokalpatriot og det er vel derfor nærliggende å tenke på Volvo. Kanskje en V70 - men som sagt - dette vet jeg ikke.

Sjekk forresten denne linken: http://www.sekizincietap.com/dunyanin...

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger