0

Er det et godt bilvalg?

spurt 2015-12-18 12:05:08 +0200

Hei Benny! Jeg ser på en Opel Insignia 2,0 CDTI stasjonsvogn fra 2009. Bilen er topp utstyrt, ingen feil og mangler og har gått 94000. Eu-godkjent i 2 år. Tenker dette som en familiebil. Er det noe man skal være ekstra oppmerksom på her? Er det kompakte og "hele" biler?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2015-12-18 13:46:23 +0200

Heisann!

Dette er både undervurderte og litt glemte biler, men er slett ikke noe dårlig kjøp. Snarere tvert i mot! Her kan du få mye og god bruktbil for pengene.

Bilen byr på svært god komfort og går stille. Plassen er også god. Personlig synes jeg styringen er litt for lett og litt "ullen".

Bilene er teknisk gode med svært få typiske gjengangerfeil. NOen av de eldste bilene hadde dog litt elektrosk trøbbel og små-krøll. Så sjekk at alt virker nøye. Særlig varmeseter og elektrisk åpning av bakluka.

Selvfølgelig må man ta den vanlige sjekk-runden med bremser, forstilling hjuloppheng og dekk. Servicehistorikken bør også helts være komplett. Rent teknisk så står neppe Opel Insignia noe tilbake for erkekonkurrentene VW Passat og Ford Mondeo.

De billigste og eldste bilene Opel Insignia selges nå for under 100.000 kroner. Det er mange biler til salgs og som nevnt – dette er ikke den mest etterspurte bruktbilen. Så har kan man også prute noe på prisen.

Leter di u opp en fin bil og er dyktig på prisforhandling så kan du rett og slett gjøre et lite familiebil-kupp.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger