0

Ny bil med plass til 3 små barn

spurt 2015-12-14 14:11:54 +0200

Hei,

Venter vårt tredje barn om kort tid og har behov for større bil. Barna er alle avhengig av barneseter. Jeg hadde i utgangspunktet tenkte å kjøpe en flerbruksbil av en eller annen type. Hvilke valg har jeg opp til 500.000 kroner hvor god plass, pent interiør/eksteriør, automat og helst 4 hjulstrekk er viktige faktorer for meg? Kunne også tenkt meg en hybrid, men her ser utvalget litt dårlig ut.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2015-12-14 14:18:20 +0200

Hyggelig med familieforøkelse da!

Jeg har i alle fall noen forslag til deg, så får du avgjøre om dette er noe som passer for deg og din familie. Når det gjelder hybrid, så er vel Toyota Prius +7 det eneste noenlunde brukbare alternativet. Ta gjerne en kikk på den.

Ellers å blir det brukt biler. Skoda Superb stasjonsvogn. Den leveres også med firehjulstrekk. Det samme gjør Mercedes E-klasse E250 4Matic. Ellers er det vanskelig å komme utenom Ford S-Max når det er snakk om romslig bil til hele familien.

Ønsker lykke til med både familie og ny bil!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger