0

Feil med bruktbilkjøp

spurt 2015-11-20 15:44:36 +0100

Hei! Kjøpte bruktbil hos forhandler for ca 3 år siden. Har nå begynt å få en masse problemer med den. Etter litt frem og tilbake med mekaniker og fisking av problemer har vi nå funnet ut at motoren ikke samsvarer med det jeg kjøpte. Dvs, den er blodtrimma. Ingenting av deler har blitt oppgradert, så bilen bare ødelegger seg selv når jeg kjører. Hva kan jeg gjøre? Har jo ingen bevis på at dette er gjort fr jeg kjøpte den..

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2015-11-25 17:17:17 +0100

Hei. Dette er en trist sak. Har selger gitt uriktige eller mangelfulle opplysninger er det grunnlag for reklamasjon. Det er vel også et forhold bilforhandleren er den nærmeste til å ta ansvar for. Innholdet i kjøpsavtalen kan også ha betydning. Ta dette skriftlig med selger og få hans svar og vurdering. Ta vare på all dokumentasjon som gjelder forholdet. Om dere ikke kommer til en akseptabel løsning kan det være aktuelt å ta kontakt med en bilorganisasjon du er medlem av eller Forbrukerrådet. Ellers finner du nyttig informasjon om klage i bilsaker på www.kna.no og www.forrukerradet.no. Hilsen KNAjuristen.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger