0

Vinterdekk

spurt 2015-11-09 13:26:46 +0200

Hei! Takk for flott spalte. Leser så og si hvert innlegg og lærer noe nytt nesten hver gang :)

Uansett, mitt spørsmål. Vinterdekk! Kjører Qashqai og vinterdekk til denne er jo mye dyrere enn enn de størrelsene som pristestes. Vil du anbefale å kjøpe (lite) brukte dekk, et rimeligere merke, eller kjøpe fra nettet (som ofte er rimeligere enn hos forhandler)? Eller har du noen andre innside-tips? Jeg har inntrykk av at dekkverksteder misliker internett-dekk og priser seg opp på omlegging for å hindre denne næringa. Fare for piratkopier? Har dekkverkstedene / forhandlerne en stor avanse på dekk, så det er mulig å prute seg ned (mer enn noen få hundrelapper)?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2015-11-09 13:57:00 +0200

Generelt vil nok uansett anbefale et litt ordentlig merke når det gjelder vinterdekk. og heller "spare" på sommerdekkene.

Brukte dekk kan man være heldige med. Men ikke kjøp usett og sjekk produksjonsdatoen.

Ellers så har jeg vel ikke noe annet innsidetips enn å sjekk / innhente priser hos flere forhandlere.

Eiker Motorshop, utenfor Drammen er kjent for å være blant de billigste på dekk. De har både testvinnere og billigmerker. Jeg tror også at de her nettbutikk. Så en sjekk her kan være smart. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar