0

værdags bil

spurt 2015-11-05 07:01:28 +0200

hei, jeg lurer på hvordan e-golf vil være som værdags bil i hønefoss? og hvor lang rekke viden er? grunden til jeg vurderer e-golf er for jeg er lei av og betale for drivstoff for å hente venner, reise til jobb som bare er 10 min med kjøring og butikken. og ikke minst sørvis.

vil e-golf også holde på rekkeviden når det gjelder og hente kjærsten min i asker og til spikkestad uansett årstid? og bør jeg ta vare på peugeoten 308 som lang turs bil? eller vil det være mer lønnsomt og leie en bil for tur til sverige?

mvh Martin

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2015-11-06 13:28:41 +0200

Heisann! e-Golf duger godt som hverdagsbil i Hønefoss. Uten tvil.

Utfordringen er når du skal til Asker og Spikkestad på vinterstid. Kanskje med kø på E16 over Sollihøgda eller Steinsletta.

Da kan de 10 milene du har til rådighet en kald vinterdag bli snaue om du ikke får ladet før returen. På sommeren er reell rekkevidde 15 - 18 mil og burde holde greit. Å ha en annen bil som langtursbil er en løsning som mange praktiserer. Men - som du vet - det er dyrt å eie bil i Norge.

Om det lønner seg å leie konta å eie komm jo også an på hvor ofte du kjører langtur. Er det ikke veldig ofte, så er kanskje det å leie en veldig god ide, synes jeg.

Du slipper da også kjedlige ting som hjulskift, service, for ikke å snakke om avskriving og du får bedre plass på gårdsplass og i garasje og en ting mindre å tenke på.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger