0

Er Eberspacher motorvarmer brannfarlig ?

spurt 2015-11-02 20:46:20 +0200

Hei Benny.Jeg har kjøpt en 2010 modell Opel Insignia 2.0 Cdti som har Eberspacher motorvarmer som også varmer opp bilen innvendig. Fabrikkmontert. Det går ann å programmere denne til å få oppvarmet bil til angitt klokkeslett. Spørsmålet mitt er om hvor trygt det er å la denne varmeren varme opp bilen inni garasjen min ?. Jeg har betonggulv,og god lufting,men er likevel ganske skeptisk. Har tenkt å teste den innvendig i garasjen når kulda kommer,men er også betenkt over faren for eksosforgiftning..Kan det skje at det kommer gnister ut av eksosen på den,og hvor varm er lufta som kommer ut av eksosrøret når den er i drift ?. Har aldri hatt slikt før,så dette er helt nytt for meg og lurer på om du har noen tips /erfaring med praktisk bruk av slik motorvarmer. Har tenkt tanken om jeg kanskje skal montere en tradisjonell elektrisk Defavarmer i tillegg.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2015-11-09 14:12:00 +0200

Heisann! Forstår godt skepsisen din her. Jeg vet at mange bruker denne inne i en lukket garasje - med god erfaring (enn så lenge...)

Jeg vil allikevel fraråde dette, selv med god utlufting og ikke noen brannfarlig i nærheten.

Da er der tryggere med et DEFA-anlegg. Jeg vet ikke sikkert - men jeg tror heller ikke at Opel "godkjenner" slik bruk av varmeren. Den er primært beregnet for utendørs bruk.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger