0

Pontiac tempest 2119

spurt 2015-10-14 07:00:48 +0200

Har en "pontiac tempest" som det trolig bare skal være 1 av i dette landet kan dette stemme ? Såfall ganske synd for denne er så shabby, ikke akkuratt tatt vare på men kan jo bli et eksemplar vis man legger sjela si i den. Hva tror du jeg kan få for en bil som dette ? Er mye rust å den er ikke i god stand men motor går som ei klokke! Er en 3.2liter 4scl med 3gir Er den mest Harry bilen du kan tenke deg vil jeg tro, så er enormt mye for å få den til å bli en skjilelig Am-car igjen. Men den er så shabby at alle ser å ler av den å får masse oppmerksomhet. Å når det ikke er noen andre i landet en denne så burde det jo være vært ialefall noen lakken ? eller er det tull, er det mange tempester i landet ?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2015-10-14 14:22:49 +0200

Heisann! Pontiac Tempest er en morsom bil - helt klart! Men det finnes nok fler enn bare en Tempest her i landet, men mange er det helt klart ikke.

Men det kan jo være bare en av den utgaven, årsmodellen og med den motoren som den omtalte bilen har.

Jeg mener uansett at dette er en bil som det er vel verdt å ta vare på, selv om den ikke er helt strøken. Pass i alle fall på at den ikke forfaller ytterligere.

Legger også ved en link om Pontiac GTO - som jo begynte sitt liv som en Tempest!

Link: http://www.tv2.no/a/4043734

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar