0

Bakbremser utslitt før 28.000 km

spurt 2015-10-13 09:03:51 +0100

Hei,

Renault Kangoo Express Maxi 2014, har så vidt rundet 28.000 km.

For tre uker siden byttet Motorforum på Kjeller wire til håndbrekket fordi det var "noe" som var feil der. De sa det var en garantifeil slik at det ikke var noen kostnad for meg. Når bilen ble kjørt ut av verkestedet var det en pipelyd fra bremsene bak (bremsene lå litt på).

Jeg fikk da ny tid for å se på dette problemet. Denne gangen får jeg beskjed om at bremseklossene og skivene bak er slitt helt ned og må byttes, for min regning.

Jeg er klar over at bremsedeler er slitedeler, men ved normal bruk kan jeg ikke se at bremsene skal være nedslitt før bilen er ett år gammel og ikke har gått mer 28.000 km? Motorforum har allerede innrømmet at det var feil på håndbrekkwire.

Jeg er litt i villrede. Har dere noe tips?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2015-10-14 13:15:15 +0100

Hei. Høres umiddelbart ut som en reklamasjonssak. Trolig en sammenheng mellom wirefeilen og slitasjen. Lite trolig at bremsedelene bak vil være nedslitt så raskt, foreligger mest sannsynlig en feil som kan danne grunnlag for reklamasjon og plikt for selger til å reparere. Håper en teknisk kyndig kan kommentere dette ytterligere. Hilsen KNAjuristen.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger