0

Kjøp av kjøreskolebil

spurt 2015-10-13 02:34:55 +0100

Hei, Benny! Jeg skal ha meg ny bil, og min neste bil ser ut til å bli Volvo da jeg kjører mange forskjellige Volvoer på jobb, og har ikke noe negativt å si om Volvo! Har sett på S40 siden sedanen ser utrolig bra ut og den er en del billigere enn S60 og S80. Tingen er at jeg kom over en S40 2011 modell med 130.000 kjørte km som hadde vært skolebil. Clutch og registerreim var byttet og servicer skulle vært godt fulgt opp. Er det fordeler og ulemper med å kjøpe skolebil? Er dette noe man kunne gjort et kupp på eller burde holde seg unna?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2015-10-14 14:30:29 +0100

Tror ikke at det skal være noen spesielle ulemper ved å kjøpe en bil som har blitt brukt som skolebil. Clutchen er jo kanskje det man først tenker på, som kan være slitt etter øving på bakkestart etc. Men så lenge denne er ny er jo ikke det noe tema.

Skoler-biler har jo ofte litt ekstra utstyr (speil, pedaler evt. ekstra speedometer +++) montert. Sjekk hva som finnes av spor etter montering av dette. Skruehull etc skal trekke prisen noe ned.

Bilene går jo det meste av dagen, så km. stand blir jo ofte høy. Men er bilen godt fulgt opp med service etc. så ser jeg ikke på det som noe problem heller. Men det skal så klart speile prisen. Ellers så må jeg si at jeg liker V40. Det er gode / fine biler.

En litt nøye sjekk er så klart på sin plass - men ser den fin og god ut, så kan du gjøre godt kjøp.

Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger