0

porsche 944

spurt 2015-10-13 00:28:42 +0200

Hei! Jeg er nå 17 år og trenger helst en bil innen jeg blir 18 år og kan ta lappen. Spørsmålet er da om du ville kunne anbefale en Porsche 944 som en bil nummer en eller om det bare ville være dumt. altså om det f.eks. vil bli for dyrt selv om det og kjøpe bilen ikke nødvendig hvis er så dyrt. Jeg går nå VG2 Kjøretøy så det å skru lærer jeg meg. Takk på forhånd! :)

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2015-10-14 15:32:24 +0200

Hei du! Som du kanskje har fått med deg er jeg litt over middels glad i Porsche - og ikke bare de med motoren bak.

Jeg synes derfor at en 944, eller 924 for den saks skyld er litt undervurderte biler som har mye å by på. Blant annet veldig god kvalitet og god balanse / vektfordeling.

Selv om bilene i utgangspunktet er gode, så begynner de å bli gamle. Det vil si at alt kan skje når som helst. Men jeg skjønner at du skrur en del selv og skal bli bilmekaniker. Det hjelper godt for at jeg tør å anbefale deg kjøp.

Selv om disse også bare er skrudd sammen, så er det en del mer avansert enn gammel Opel og Ford. Som alltid må man gjøre en grundig sjekk før kjøp. Det er alltid bedre å legge litt mer penger i en bil som er bra enn å begynne på et billig, gammelt "lik".

Vær også oppmerksom på at delene er dyre til Porsche. Ofte skremmende dyre.

En siste kjipe ting: Sjekk hva det koster å forsikre en slik bil før du handler. Det kan hende du får deg en ubehagelig overraskelse.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar