A4 avant, 2015 mod. EA189 motor.

spurt 2015-10-11 13:46:32 +0200

TSK gravatarbilde

Hei Benny. November i fjor så gikk jeg til innkjøp av en bil jeg lenge har ønsket meg. Da jeg har hatt firmabil i 14 år, og ikke hatt nok firmabilmidler til denne bilen, (mulighet for en utstyrs ribbet utgave) ble bilen realisert i forbindelse med bytte av jobb med bilordning for privat bil. 2015 modell Audi A4 med alt av det rette utstyret! Meget fornøyd, og den sluker mil med premium komfort og utseende. Jeg har alltid vært en "Audi mann", så nå endelig ble det en kliss ny A4.

Er det ikke typisk, at uten å ha eid privat bil på drøye 15 år, og endelig realiserer en relativt kostbar bil, så er det "jukse motor" i den.... Det jeg nå er veldig spent på, er om jeg fortsatt har de 150 hk jeg har betalt for, når møller bil er ferdig med bilen en gang i framtiden. Hvis ikke, så må vel VW enten bytter motor eller gi meg pengene tilbake.....? Eller...? Kjøpsloven er rimelig klar på dette punktet vedr et produkt som ikke er i samsvar med hva som er lovet. Altså, da mine 150 hk.

Hva er dine faglige tanker om "oppgraderingen" av disse motorene som plutselig nå skal gi lavere NOX, og hvorfor skulle de få dette til nå, men ikke når EA189 motoren ble utviklet og produsert?

Mvh Thomas

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett