0

Start problem

spurt 2015-09-21 22:35:33 +0200

Hei b! jeg har en subaru jutsy 92 model. Har aldri vert noe problem med den, før nå... En dag så ville den bare ikke starte. Den hadde stått i 4 timer siden sist den ble kjørt. Jeg har sjekket jord til motorblokk, batteriet er fint(12.4V) jorda fra batteri til chassi er også bra. Bensinpumpa går når jeg vrir tenningen å lyset inni bilen flimrer når jeg prøver å starte(hørt den skal gjøre det om startmotor er ok) Jeg kan trille den i gang. Men om jeg kjører i under 2 min og lar den gå på tomgang kan den stoppe, 2min< så er det ingen problem. Var noe snakk om kondens i tank, så jeg fylte tanken og tilsatte kondens fjerner. setter stor pris på innspill.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2015-09-22 03:37:58 +0200

Koks eller hvordan det skrives, opplevde jeg en gang, kunne kjøre flere timer, men når jeg stoppet for å parkere, ville ikke bilen stå på tomgang, samt måtte trykke litt på gasspedalen for å få start etc. Det viste seg at det var tett i gasshusspjeldet... Da slet den med tomgang i varrierende grad... Måtte skru ut delen (ganske grei affære), og spraye den ren med en slags rens på boks.... så funket alt veldig bra igjen. Vet hvertfall at eldre bensinbiler kan være utsatt for det. (regner med at du har sjekket bensinfilter, luftfilter...)

Lykke til

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2015-09-22 14:47:39 +0200

Hei. Da har jeg renset gas spjeldet, uten hell. Det var overraskende lite smuss. Jeg har også skiftet tennpluggene, det også uten hell. Det virker som den må inn til verksted. Ganske irriterende siden det høres ut som den skal til og starte hver gang..

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger