0

Ford Focus CC 2007-2008

spurt 2015-09-14 13:57:47 +0200

Hei

Har ett par unger som skal ta sertifikatet. Her i huset er det bare automatgir fra før, så vurderer å anskaffe egen bil til kjøreopplæringa, som i tillegg er morsom nok til å kunne brukes av mor og far når ungene er opptatt med lekselesing. Vurderer da Ford Focus CC, takløsningen gjør den litt mer spennende. Hvilke utfordringer finnes med denne biltypen ? Har hørt den er stor og tung, og at selv 20 TDCI med ca 140 hk blir snaut, og at takløsningen ikke er helt tett, for å si det pent. Hva kan du si om denne ?

Mvh Erik, Kristiansand

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2015-09-14 14:43:59 +0200

Det er riktig at Focus CC er ganske tung 8 + ca 200 kilo om jeg ikke husker feil). Det gjør at mye av kjøregleden forsvinner her i forhold til en alminnelig Focus.

Men den er relativt romslig til å være cabriolet, selv i bagasjerommet og komfortabel også. Dessuten er den en litt annerledes og ganske uvanlig bil.

Dessuten kan den jo med ståltaket brukes året rundt om man ønsker. Jeg tror 2-liters diesel er det beste motorvalget her, selv om noen mener at cab og diesel er feil uansett.

Det er riktig at de første bilene her har problemer med tak-tettingen, samt generelle elektronikk problemer. Så en nøye sjekk før kjøp anbefales.

Problemet skal etter hva jeg har hørt være løst på litt nyere biler.

Jeg synes dette er et spennende bilvalg. Finner du en fin og god bil så anbefaler jeg kjøp. Man får disse fra ca 100.000 kroner nå. Høsten er også prutetid for cabriolet ...

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar