0

Sliter opp bakker

spurt 2015-08-24 03:05:46 +0100

Heisann, i det siste har jeg merket at min VW Passat 1,9l TDI sliter med å komme seg opp lange kansje litt bratte oppover bakker. Dette ble helt klart tydelig i helgen da jeg kjørte til Stavanger og bilen ikke klarte og holde mer en så vidt under 60km/t på 3 gir, i de undersjøiske tunnelen fra Ferjekaien (Mortavika) og mot Stavanger. Dette skjedde i begge tunnelen og dette er tunneler hvor jeg før har kunnet holde bilen i 5-6 gir og fremdeles ha kraft igjen til å kjøre forbi andre bilister. Den kjører ellers helt fint alle andre steder enn lange litt små bratte opp overbakker. Hva kan dette skyldes? Er blitt foreslått alt fra turbo skade/ havari til en dårlig slange som suger falsk luft. Håper at du kan svare meg på dette. På forhånd takk, hilsen Lars Morten

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2015-08-24 14:32:03 +0100

Kjedelig. Det er nærliggende å tenke på to ting her.

Kan det være at partikkelfilteret begynner å tette seg? Ellers så tror jeg sannsynligheten er enda større for at turboen ikke leverer nok trykk. Enten på grunn av lekkasje, eller slitasje.

Du bør få sjekket dette ut hos et verksted.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger