0

Crysler Pt-Cruiser

spurt 2015-08-23 14:52:39 +0200

Tenke på å kjøpe mæ en Chrysler Pt-Cruiser 2000 mod som har gådd 200 000 km.Detta e en 2l med automat, pris 25 000 kr.Den står hos forhandler og selges med NBF tilstandsrapport.Æ har aldri eid en Chrysler og kjenne ikkje t merket.E d nåkka æ burde vite el vær oppmerksom på?

MVH Anja

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2015-08-24 16:11:17 +0200

Hei Anja! Disse begynner virkelig å bli billig nå. Jeg har sett de helt ned i 15.000 kroner! Det er jo en tøff og ikke så rent lite annerledes bil som skiller seg klart ut i fra mengden med sitt retro "gangster-design" Men det er også en bil som en del har både sterke og mange meninger om.

Bilen var veldig opphauset før den ble lansert i 2001 og den skulle være en slags moderne variant av legendariske Chrysler Airflow fra 30-tallet. Jeg tror mange ble litt skuffet over både den fysiske størrelsen og det at den hadde firesylindret motor. Interiøret med mye og hard plast imponerte vel heller ikke veldig. Det ser nesten litt primitivt ut. Den innvendig plassen er grei nok, men bilen er ikke så fleksible som andre flerbruksbiler fra samme tid. Det skuffet nok også noen av kjøperne. Chrysler PT-Cruiser nevnes gjerne på topplister over de største bil-floppene ...

Men er men ute etter en annerledes bil til en billig penge så er det ikke sikkert at den er noe dumt valg allikevel.

Bilen bygger på mange felles komponenter som Chrysler Neon og det meste skal være ganske kurant og ukomplisert på disse bilene.

Det er bare en del ting du bør sjekke litt nøye før du kjøper den: Bilene kan bruke MYE olje. Ikke så lett å sjekke kanskje, men vær obs! Drivstofforbruket er også relativt høyt.

Som nevnt er det mye plast i interiøret. Dette kan gi irriterende skranglelyder. En annen vanlig feil er el-vinduer som ikke virker.

Det aller viktigste er nok allikevel å forsikre seg om at det ikke er olje i kjølevannet og omvent. Det tyder på defekt toppakning eller i verste fall defekt topplokk.

Ellers så er jo en generell sjekk av bremser, forstilling, hjuloppheng og servicehistorikk obligatorisk. At bilen du har sett på har 2-liters motor og automatgir anser jeg som ett plus. De felste har 1,6-liter og manuelt gir.

Tilstandsrapport fra forhandler er også bra, men grev og spør om feilene jeg har nevnt ovenfor allikevel.

Er bilen hel, pen og i god stand så kan ikke jeg skjønne annet enn at dette må være et godt kjøp. Venner og kjente kommer garantert til å kjenne deg igjen om de møter deg langs veien i en slik bil. Det er i alle fall helt sikkert!

Ønsker deg lykke til med valg av bil!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar