0

Risting i corvette

spurt 2015-08-08 16:29:40 +0200

Bilen er en 87 mod med tpi motor.Bilen begynner og riste hoppe ved ca 100 km.Jeg har byttet den ene felgen bak,da denne var defekt.Det ene hjulet bak er det litt urunt da bilen har stått parkert lenge.Alle hjul er avbalansert.men bilen rister kraftig over 100 km.Jeg merker ikke noe på rattet.Bilen sporer veldig mye på dårlig veg vei ved litt større hastighet.Bilen er kjøpt hos en forhandler for ca 3 uker siden.Kan du hjelpe meg.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2015-08-10 15:11:50 +0200

Heisann! Det er nok ikke jeg som skal hjelpe deg - men forhandleren hvor du kjøpte bilen.

Dette skal definitivt IKKE være slik og du må reklamere. Nå. Så ta kontakt med de der du kjøpte bilen. Dette kan være så mangt. I og med at du ikke kjenner noe i rattet kommer det trolig bakfra. Kan det være urunde felger eller dekk fortsatt.

Eller kan ristingen komme fra mellomaksel, drivaksel eller girkasse? Da kan det i så fall bli dyrt, selv om det mest sannsynelig ikke er så alvorlig. Det kan være alt fra defekt mellomakselkryss til et ødelagt oppheng til motor, gir eller bakaksel.

I og med at du har kjøp bil hos en forhandler så har du reklamasjonsrett. Bruk denne - er mitt klare råd i denne saken.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger