0

Gasslid på Renault Laguna

spurt 2015-08-04 18:49:45 +0200

Hadde det problemet at gasspedalen regelrett sluttet å fungere under kjøring. Måtte stoppe bile g starte den ..da gikk den som normalt en stund, innitil det samme inntraff ..gjentatte ganger .. uten forvarsel. På merke verksed konkluderte de med at det var gasslid som var feilen, og byttet denne - en del som kostet 5000.- + arbeid.(7200 tot.) Men bilen oppfører seg akkurat likt fortsatt. Så jeg undres..har du hørt om lignende,? Har tatt kontakt med verkstedet,og jeg føler de har begynt å "vri seg litt", ..men det er ferietid osv. Håper du har en ide om hva det kan være, og at jeg kan stille opp litt mere opplyst til jeg skal levere inn bilen på nytt.

M.v.h. Anthony

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2015-08-05 14:37:47 +0200

Heisann! Hvis verkstedet er lite villige til å se på dette igjen, så må du bare stå på. Har trengs det tydeligvis mer feilsøking.

Regner med at du har elektrisk gasspedal. Da er det nær liggende å tenke at det er "bryteren" (pottmetret) som styrer signalene fra denne som er feil. Men feilen kan like gjerne ligge i en dårlig kontakt, eller at "styreenheten" som bearbeider dataene som kommer herfra ikke "forstår" hva som skjer.

Det kan være litt vanskelig å finne ut av, særlig når feilen kommer og går. Det hadde nok vært enklere om feilen var der hele tiden.

Men som sagt - dette MÅ verkstedet se på igjen for deg!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar