0

Problemer med Mazda 6

spurt 2015-07-28 19:02:27 +0100

Hei Benny,

kjøpte meg en mazda 6 2004 modell 1.8 sedan i september ifjor, fikk beskjed at anlegget i bilen var gjort av en som jobbet med dette daglig. fikk også beskjed at det var "litt rust" i hjulbuene og kanalene" i tillegg var bilen lakkert på nytt av en bekjent av han jeg kjøpte bilen av som jeg ble fortalt jobbet med lakkering daglig. Etter nesten et år i mitt eie har jeg merket at litt rust ble for mye rust. jeg mistet lyd i anlegget og leverte bilen inn til service og fikk beskjed at det var en skikkelig amatør jobb som var gjort. i tillegg er ikke forhåndsarbeidet på lakkeringen gjort ordentlig så nå er det komment mer rust andre plasser. er dette noe jeg kan kreve erstatning fra selger for eller må jeg ta kostnad på egen kappe?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2015-07-29 14:39:30 +0100

Heisann! Kjedelig sak og jeg skjønner godt at du er litt skuffet ...

Men her tror jeg egentlig at du har en ganske dårlig sak i utgangspunktet. I og med at dette ble opplyst om ved kjøp. Dessuten så har man få reklamasjonsrettigheter ved privat kjøp (som jeg regner med at dette er?)

Det høres jo også ut som jobber er gjort "litt på si" her og at det kanskje ikke foreligger kvitteringer etc. slik at det er vanskelig å reklamere til de som har utført jobbene også?

Ikke vet jeg, men det kan jo hende at han som solgte deg bilen også var i god tro.

Det er - dessverre - lett å være etterpåklok. Men her burde det nok ha vært gjort en litt grundigere sjekk før kjøp.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger