0

Golf GTE et lurt kjøp?

spurt 2015-07-10 13:38:23 +0100

Leser mye om ladbare hybrider nå, vi tenker på å kanskje bytte ut familiebilen vår i en Golf GTE og så heller kjøpe en rimeligere større bil som kan brukes til langturene, som det ikke er så mange av. Som fagmann, hvem vil du si at ladbar hybrid lønner seg mest for? Tror du det kan være dumt å kjøpe nå med tanke på at det kanskje blir mye mer rekkevidde innenfor denne bilklassen om bare noen år? Håper du kan svare. Mvh Kjetil.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2015-07-10 16:56:32 +0100

Heisann! Da tenker dere helt likt som veldig mange andre familier for tiden.

Nemlig å kjøpe en elbil eller en ladbar hybrid bil som VW Golf GTE er og bruke denne som "hovedbil" og heller ha en romslig stasjonsvogn eller SUV som byr på god plass de gangene hvor det trenges.

Når det gjelder ladbare hybrider så er dette en biltype feler og flere får øynene opp for. Naturligvis også fordi flere og flere bilmodeller kommer med denne teknologien.

Også større og rene familiebiler som for eksempel Mercedes C-klasse, Volvo V60 og VW Passat for å noen. Fordelen i forhold til ren elbil er jo åpenbar. Men kan altså kjøre den som ren elbil i 30 - 50 km. altså helt uten utslipp og forbruk på småkjøring og dermed spare ganske mye i drivstoffkostnader, samtidig som man sparer miljøet. Men det fordrer at man er flink til å lade.

Samtidig så risikerer man ikke å gå tom for strøm. Bensinmotoren overtar når batteriet er tomt. VW Golf GTE, som dere ser på, er også en svært het potet om dagen. Den Norske importøren selger rubb og stubb av det de klarer å få tak i av biler.

Jeg mener at denne bilen er et svært smart kjøp. Selv om bilen er teknisk avansert så er den enkel å eie å bruke, Den ser bra ut, den kjører bra, Golf er jo alltid kurant og plassen er helt grei. Stort tryggere kan det egentlig ikke bli.

Når det gjelder utviklingen videre framover - så går den som kjent sin gang. Det gjelder alt, enten det er snakk om mobiltelefoner, fjernsynsapparater, ski eller biler.

Det du kjøper i dag blir fort gårsdagens teknologi i morgen. Så også her vi det etter alt å dømme være en utvikling, men den går kanskje ikke så raskt som på mindre apparater som for eksempel mobiltelefoner etc.

Jeg ser derfor ingen grunn til å vente. Venter du i to år, så vil det også da være ting på gang.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger