0

VW Bora 1.9TDI bra førstebil?

spurt 2015-06-30 22:23:36 +0100

Hei har funnet en 2002 modell VW Bora 1.9tdi highline som har gått 173*km. Det er nylig byttet registerreim, og det er manuell girkasse, og en del utstyr! Bilen ligger ute til 50 000kr ink årsavgift, dette virker som en grei pris for denne bilen(tror jeg vertfall). minet spørsmål er om dette er en driftsikker bil? Er disse bilene mye plaget? Blir min første bil hvis jeg får kjøpt den, resten av familien kjører kun VW, blant annet golf, passat og caravelle, vi har også hadd en skoda superb tidligere, både superb'en og passaten er/var 1.9tdi så litt skruing på denne motoren er ikke et eventuelt problem for meg og få fikset hvis det trengs.. Jeg lurte bare på om dette er en bra førstebil? ser veldig bra ut med tanke på stand og slikt ifølge annonse. forsikring er heller ikke så dyr på denne bilen. Tror du dette kan være en bra bil? har du eventuelt noen tips eller andre bra førstebiler som ikke er så dyre. har mest lyst på audi, bmw eller mercedes men de er dyrere iforhold til modell og stand som regel.

takker på forhånd for svar :)

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2015-06-30 22:31:15 +0100

Utstyr som står i annonsen ( ble for langt for å bli lagt til som kommentar)

Lettmet. felg sommer Lettmet. felg vinter Metallic lakk Sommerhjul Vinterhjul Xenonlys Air Condition Cruisekontroll Elektrisk sete m. memory Elektriske speil El.vinduer Farget glass Kjørecomputer Klimaanlegg Midtarmlene Navigasjonssystem Oppvarmede seter Radio/CD Sentrallås Servostyring Skinninteriør Sportsseter ABS-bremser Airbag foran Antiskrens Antispinn Sideairbager Startsperre Stålbjelker

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger