0

Liten stasjonsvogn

spurt 2015-05-10 15:28:16 +0100

Hei, Benny Vi ser etter en fornuftig/mindre stasjonsvogn med plass til hundebur, barneste og barnevogn (innforstått med at vi må legge ned et sete for å få plass til barnvogn ved siden av buret). Vi ser for oss å kjøpe bil om 6-8 måneder. Jeg, en bilinterisert kar, kunne gjerne tenke meg en bil hvor det ikke er umulig å komme seg forbi en tysk bobil på norsk landeveien og som er god å kjøre langt med. Min utkårede er utdannet innen miljø, jobber som miljøkonsulent og er dermed opptatt av forbruk og miljøprofil på bilen. Jeg er bondesønn og hun stammer fra tysk arbeiderklasse, så vi er begge opptatt av driftskostnader og verditapet på bilen. Budsjettet vårt strekker seg til 225.000,- og for dette ønsker vi å få en bil med minimum to år (helst mer) igjen av nybilgarantien og som helst ikke har gått mer enn 50.000 km. Vi har prøvd en del biler og disse er de vi tenker er mest aktuelle (alle stasjonsvogner): *Auris Hybrid *Civic 1,6 i-DTEC *V60 1,6d *Focus 1,0l Hvilken av disse ville du gått for?Er det andre alternativer du mener vi bør se nærmere på? Vil Lexus CT200h kunne tilfredsstille våre plassbehov?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2015-05-11 15:00:42 +0100

Heisann! For å ta det siste først. Lexus CT200 er en glimrende bil på mange måter - men jeg tror du bare skal glemme den først som sist her. Den har nemlig omtrent ikke bagasjerom.

Av de du nevner så hadde nok jeg personlig valgt Volvo V60 av disse. Sikker, god å kjøre, pent design, gode seter, men dessverre ikke veldig stor bagasjeplass. Så her MÅ du sjekke nøye før kjøp.

Toyota Auris Hybrid er definitivt den som med størst miljøprofil her. En liten evighetsmaskin som etter alle solemerker vil gi dere problemfritt bilhold i mange år. Det er godt mulig at det er denne dere skal gå for - jeg tror nesten det.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2015-05-11 21:51:30 +0100

Pokker, nå ble det vanskelig å overtale dama til Civic'en... Men spøk til side, tusen takk for raskt og godt svar :)

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger