0

Tiguan R line kjøpte av privat selger, viste seg og være slader på bilen til 42000

spurt 2015-05-05 03:34:25 +0100

Hei! Har akkurat kjøpt meg ny bil, tiguan r line 2009 modell. Bilen var strøken, og ble informert at kun felgene var kant kjørte og at bilen skulle være i sitt beste stand. Hatt bilen i 2 døgn, så begynner det å lyse og blinke gult. Var på verksted og fikk beskjed om at det er feil på trykkregulator til turbo, permanent feil på urealistisk signal fra servostyring, defekt batteri(streiket etter 3min med tenningen på) og dårlig signal fra styreenhet til ekstravarmeren. Det skulle koste ca.10000 å få utbedret alt utenom batteriet.. Og da ble jeg og selgeren enig om at vi deler summen på 2, etter mye om og men! Nå fikk jeg pris liste fra verksted opptil 42000kr skulle alt koste for å reparere. Og hadde jeg vist dette, hadde jeg ALDRI kjøpt bilen! Og jeg tviler at han kommer til å betale. Hva skal jeg gjøre ?!

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2015-05-06 16:07:01 +0100

Hei

Få verkstedet til å gi deg et skriftlig tilbud på reparasjon av de mangler som er på bilen. Skriv deretter et reklamasjonsbrev til selger og krev retting. Legg med kopi av tilbudet du fikk fra verkstedet. Be om svar innen 1 eller 2 uker. Hvis dere ikke kommer til en minnelig løsning sammen, så se kna.no, der finner du skjema som kan fylles ut for å få bistand fra forbrukerrådet. Ønsker du ytterligere bistand fra KNA, så må du melde deg inn først. Lykke til.

Hilsen KNA juristen

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger