0

Lambo-doors på Audi A5

spurt 2015-04-27 09:52:11 +0200

Skal kjøpe meg en Audi A5 og lurer på om dere har noen gode erfaringer fra lambo-doors på slike biler og om dere gjør slikt, eller vet av noen?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2015-04-27 14:56:47 +0200

Heisann!

Det er ikke så mange biler i Norge som har denne spesielle dørløsningen.

Jeg kan heller ikke akkurat skryte på meg å ha noen erfaring her, hverken i bruk eller montering. Men det finnes flere leverandører som har "bolt-on kit" til nettopp Audi A5.

Ikke er det så skrekkelig dyrt heller. For mellom 2 - 3000 dollar ( 20 - 25.000 kroner) får du et komplett sett. Jo da det er for så vidt mange penger, men il gjengjeld så får du en bil som vil skille seg kraftig ut! Mange vil nok heve øyebrynene nå du åpner disse dørene!

Monteringen skal også være ganske grei om man har litt skruerfaring. Men bildører er tunge, så litt hejlep av en sterk kompis er helt klart på sin plass. Man bruker de eksisterende bolthullene på dør og A-stolpe. Det gjør at man siden kan bygge tilbake til original dørløsning om man ønsker. Det er nok også lurt å legge litt penger i dette og ikke kjøpe det aller billigste settet. Man får jo gjerne det man betaler for. Det ville jo være trist man det raskt blir mye skrangel og slakke her.

LSD-doors i UDA er en av leverandørene av sett til slike dørløsninger. De holder til i USA og har disse settene på lager og det kan bestilles på nettet. Husk at toll tilkommer.

Det er nok også lurt å sjekke litt rundt i forhold til godkjenning FØR man bestiller dette, slik at man er helt sikker.

Ønsker deg lykke til med prosjektet!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger