0

Prøver igjen..er snart på tide å bytte bil og har noen biler jeg liker og ikke klarer å velge.dette er noe av det jeg syns bilen burde være: god frem

spurt 2014-04-02 10:32:33 +0200

Hei. Prøver igjen..

Er snart på tide å bytte bil og har noen biler jeg liker og ikke klarer å velge. Dette er noe av det jeg syns bilen burde være: God fremkommlighet, sterk nok til å dra større hengere både sommer og vinter, komfort og lite verkstedbesøk utenom vanlig service og fiksing av vanlig slitedeler.

De bilene jeg tenker på er : Volvo XC70, Subaru Outback, Mazda CX-5 og Subaru Forester.

Hvilken ville du valgt etter mine kriterier og hva ville du valgt dine kriterier og hva tror du er smartest kjøp? Er det sant at Subaru har registerkjede på de nye bilene sine?

Hva bør jeg se etter? Hvilken motorvalg burde jeg velge og alder? Bør jeg legge i litt ekstra kr i en av de nyeste modellene?

Kristoffer

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2014-04-02 12:20:05 +0200

Subaru og Mazda er nok normalt sett hakket mer driftsikkert enn Volvo - som på sin side byr på noe mer status og komfort.

Forester opplever jeg som litt enkel - og hadde helt klart valgt Outback av Subaruene. Det er til gjengjeld en gullende god bil...

Subaru gir også nyere bil med kortere kjørelengde enn Volvo om du tenker bruktbil.

CX-5 er jo en skikkelig hit - ikke uten grunn. Tror nok -litt av hengig av hvor mey penger som skal brukes - at jeg hadde valgt Outback, XC70 og CX-5 i den rekkefølgen, men uansett hvilken av disse du velger, så gjør du ikke noe feil.

Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar