0

Lurer på om du kan gi eksempler på noen varebiler det lønner seg å bygge om til personbil.har hørt at det er ganske lønnsomt på en del store firehjul

spurt 2012-03-21 13:12:44 +0200

Hei lurer på om du kan gi eksempler på noen varebiler det lønner seg å bygge om til personbil. Har hørt at det er ganske lønnsomt på en del store firehjulstrekkere men også at det er stasjonsvogner som går på grønne skilter som det blir billigere å kjøpe slik og så bygge om selv. Takknemlig for tips, har tenkt å kjøpe før våren.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2012-03-21 13:13:47 +0200

Heisann! Ja - her er det mye penger å spare - hvis du velger riktig. Men det er viktig å sette seg litt godt inn biltypen du er interessert i, for det er slett ikke likegyldig hva du kjøper. Spesielt bruktimporterte biler kan by på problemer, da det er året som bilen er førstegangs registrert i Norge som gjelder - og ikke årsmodellen.

Det er riktig at endel SUV-er er gunstige å bygge om. Mest popluær av alle er kanskje Toyota Landcruiser, men også Mitsubishi Pajero og Nissan Patrol kan være aktuelle. På disse kan man "gjøre" 60 - 70 000 kroner på en ombygging, avhengig av registreringsdato og dermed avgift.

Men også andre biler som VW Transporter / Caravelle, Ford Galaxy, Land rover Discovery kan være aktuelle.

Personbil-stasjonsvognene slik som Volvo 945, Mercedes E-klasse og Audi 100 / A6 på grønne skilter er nå eldre enn 10 år og dermed avgiftsfritatt ved ombygging. Det som er viktig er at når du har bestemt deg for biltype er at du sjekker nøye rundt hva biler med og uten baksete koster. Så må du bergene avgiften ved å bygge om en varebil. (på toll.no) Ta også høyde for arbeidet med ombygging (hvis du ikke gjør det selv) og ikke minst setrer, beklter etc. om det ikke følger med bilen. Det tilkommer også noen utgifter i forbindelse med vising av bilen, nye skilter etc.

Ønsker deg lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar