0

Fikk skikkelig motivasjon av adventskalenderen i dag og lurer på om jeg ikke skal gi kona noe hun virkelig ønsker seg på julaften, nemlig en bil!!! v

spurt 2011-12-02 13:41:15 +0100

Hei Benny! Fikk skikkelig motivasjon av adventskalenderen i dag og lurer på om jeg ikke skal gi kona noe hun virkelig ønsker seg på julaften, nemlig en bil!!! Vi har snakket om å kjøpe en bil nummer to en stund fordi at det er et skikkelig puslespill noen ganger å klare seg med bare en bil når man har to aktive unger og begge er i jobb. Tjl nå har vi vært så fornuftige at vi har klart oss med bare en bil men det frister voldsomt å kjøpe en bil, også fordi det bil bety mindre stress i hverdagen men jeg har ikke muligheten til å bruke så veldig mye penger på det. Kona kommer ikke til å ha en eneste mistanke for jeg er nå liksom den fornuftige som alltid sier at vi bør klare oss med en bil til økonomien blir bedre. Har tenkt at jeg kan legge 50 000 kroner i dette og det må være en bil som ikke er for kjedelig eller ser for traust ut. Kona er nemlig glad i fine ting : - ) Er det realistisk å få til det innenfor en sånn pris?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-12-02 13:42:40 +0100

Ja – dette er en skikkelig julegave, så det synes jeg du skal gjøre! Jeg regner med at hun har vært snill i år ettersom du vurderer en såpass stor og dyr gave?

Det er heller ikke til å komme i fra at dette – tross alt - er en praktisk gave.

Tid er mangelvare i mange familiers liv, så noe som letter litt på logistikken i hverdagen vil jeg tro er kjærkomment.

Jeg sier som Alf Prøysen: Det vil hun sikkert ha, da blir hun sikkert gald, og at det er en nyttig ting kan ingen komme fra …

Hva som er fint kommer jo an på jvem du spør, men jeg skal i alle fall bidra med noen tips: Honda Prelude, Mazda MX5, Seat Leone, VW Golf IV, Fiat Coupe, Audi A2 eller kanskje en Saab Cabriolet?

NB: husk og kjøp nok innpakningspapir, nok tape og stort nok juletre!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger