0

Benny!jeg og samboeren min er ute etter og kjøpe en bil nå i prisklassen opp til 130.000kroner. vi ønsker en stasjonvogn, med automat og klimaanlegg.

spurt 2011-06-29 11:58:45 +0200

Hei, Benny!

Jeg og samboeren min er ute etter og kjøpe en bil nå i prisklassen opp til 130.000kroner. VI ønsker en stasjonvogn, med automat og klimaanlegg. Jeg er litt mer på den at jeg ønsker skinn og slikt, men blir ikke helt hørt "i heimen". Vi ønsker en bil som ikke er for gammel, helst 2004 eller nyere. Men de ter så mye og se på der ute, og man kan jo bli rådvill av mindre.

Hva er dine tips og råd til hva vi burde se på av bil, hva er dine anbefalinger? Jeg er Mercedes og BMW person, samboeren er Audi og Volkswagen person, men vi har innsett at vi kan se på litt annet også eventuelt. Men vi Vi ønsker selvfølgelig en bil som er av kvalitet og ikke går i stykker om du ser for hardt på den. Jeg kan noe bil og har skudd bil før, men ønsker ikke så mye av det nå når vi skal legge litt seriøst med kroner i bil. Har du noen råd blir hverdagen mye enklere i huset.

Ellers ha en strålende sommer Benny :-)

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-06-30 10:03:49 +0200

Eg var inn på finn.no og søkte etter dine kriterier. Eg hadde gått for ein saab 95 stasjonsvogn eller en mercedes c-klasse. Flotte biler begge to.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar