0

Lurer på om du kan hjelpe meg med tips til bruktbil mellom 30-70 000kr. bilen skal helst være både pålitelig, praktisk og litt morsom også vis det er

spurt 2011-03-09 12:23:20 +0200

Hei Benny!

Lurer på om du kan hjelpe meg med tips til bruktbil mellom 30-70 000kr. Bilen skal helst være både pålitelig, praktisk og litt morsom også vis det er mulig! Kjører litt på fjellet vinterstid, så plass til ski evt skistativ må den ha, og en slepekrok til å kunne ta en tur på fyllinga i blant.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-03-09 12:48:01 +0200

Heisann!

Her er det utrolig mye å velge i, du f på gamle feite Audiuer med stor motor og firehjulstrekk, til små drivstoffgjerrige og fornuftige japser som er ganske nye og med lav km. stand, og du får VW Passat Opel Vectra og hel den gjengen der… Dog ikke minst kommer det an på hva du liker også.

Volvo V70 / el 850 får du. Fine biler med god plass, men de har ofte gått ganske langt. Du får et godt utvalg av både VW Golf og Ford Focus – greie biler begge to. Du kan få Subaru Impreza eller Legacy med firehjulstrekk som også er veldig gode biler.

Håper dette kan gi deg noen ideer – som sagt det er MYE å velge i!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar