0

Har prøvd å legge inn kommentarer til div. artikler på broom-sidene, bare et fåtall kommer gjennom og vises i kommentarfeltet, de fleste bare forsvinn

spurt 2010-12-11 01:23:11 +0100

Har prøvd å legge inn kommentarer til div. artikler på broom-sidene, bare et fåtall kommer gjennom og vises i kommentarfeltet, de fleste bare forsvinner, nå kom det opp en feilmelding jeg ikke finner ut av, og kommentaren ble stående i feltet, uten å bli overført, og forsvant da jeg klikket til en annen artikkel Mvh. bilentusiast

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-12-11 04:09:35 +0100

Kommentator-feltet er tydeligvis stengt om natten, så det er nok hovedproblemet. Et annet problem er at om nettsiden er oppe for lenge før du kommenterer, skjer det ingenting når du prøver å legge inn en kommentar.

Løsningen er å kopiere det du har skrevet ved å merke all tekst og trykk Ctrl + C samtidig, deretter oppdatere siden og deretter lime inn teksten igjen med Ctrl + V før du trykker Legg til. Eller bruke et tekstprogram hvor du som over kopierer teksten så du får lagt den inn i kommentar-feltet, men du MÅ oppdatere broomsiden først så denne er "fersk" i nettleseren.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger