0

Hvor ny bil er det fornuftig å kjøpe?

spurt 2010-04-23 12:20:06 +0200

Hvor ny bil er det fornuftig å kjøpe? Jeg kjøpte en 10 år gammel Opel Astra G for 2 år siden, har påkostet den så mye at det gjennomsnittelig vil tilsvare ca. 2000,- i måneden, og da er mye av arbeidet tatt hos venner som har gjort det gratis. For den prisen kunne jeg ha kjøpt en 3-4 år gammel bruktbil, og summen ville ha dekket renter og avdrag, i tilegg ville jeg vel fått en betydelig mer habil bil som ikke månedlig er på verksted. Er det noen generell regel på når større ting begynner å intreffe på bilene, eller en gylden regel på når det er smartest og kjøpe og når det er smartest og selge ut ifra et økonomisk og driftsikkert utgangspunkt

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-04-23 13:07:59 +0200

Hei du. Dette er et veldig godt spørsmål som det dessverre er vanskelig å gi et veldig godt svar på. Det varierer så utrolig mye fra bil til bil, på generell kvalitet men også om du er "uheldig" eller ikke. Noen biler bare går og går - mens andre gir eierne sine problemer. Hele tida.

Slitedeler må du jo regne med å måtte skifte på alle biler. Men det varierer veldig når andre ting begynner å ryke. Mellom 150 000 og 200 000 kilometer må du regne med at ting begynner å skje - men det behøver ikke å gjøre det heller.

Generelt anbefaler jeg å kjøpe så ny bil som mulig innenfor budsjettet hvis driftssikkerhet er veldig viktig, ofte er det faktisk viktigere enn kilometstand. Håper Vectraen snart begynner å oppføre seg bedre!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar