0

Har en liten golf iv 97 mod, som ikke har vært brukt i julen, pga brøytebilene har vært så snille å brøyte den inne hele to ganger! når jeg skulle pr

spurt 2010-01-05 13:03:03 +0200

Hei Benny! Har en liten golf IV 97 mod, som ikke har vært brukt i julen, pga brøytebilene har vært så snille å brøyte den inne hele to ganger! Når jeg skulle prøve å få start på den igår, så var batteriet helt dødt, tviler på det var flatt, men at det heller har noe med kulden å gjøre. Har du noen gode tips til hva jeg kan gjøre? Siste utvei er å kjøpe nytt batteri, men vil helst unngå dette.I tillegg skulle jeg skifte til piggdekk, men det virket ikke som dekkene "passet" innpå hjul akselen, er jo 2 hakk den skal innpå, men dekket er veldig lite i forhold til sommerdekkene, så jeg fikk den ikke innpå det innerste hakket som er noe større enn det ytterste, er dette normalt? Boltene fikk jeg skrudd godt innpå så dekket sitter godt.Huff dette ble langt :) Godt nyttår Benny!

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2012-01-11 12:56:41 +0200

hei prøv å starte den med startkabler koblet til en annen bil, ett batteri tapper seg for strøm hvis det står lengre enn 3mnd.hvis du ikke får felgene helt inntil navet har du feil felger.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger