0

Benny, vi er et ektepar som nå har tenkt å realisere drømmen om å kjøpe nybil for første gang. vi kan bruke opp mot 300 000 kroner og har ikke sterke

spurt 2009-12-02 14:01:18 +0200

Heisann Benny, Vi er et ektepar som nå har tenkt å realisere drømmen om å kjøpe nybil for første gang. Vi kan bruke opp mot 300 000 kroner og har ikke sterke preferanser på merke, vi vil ha en god og komfortabel bil med nybilgaranti, det er det viktigste. Men når man aldri har kjøpt nybil før er det ikke så greit å vite om dette med pruting. Hvor mye kan en egentlig prute på en ny bil? Er det spesielle merker man kan få ekstra gode kjøp på akkurat nå. Håper du kan gi oss din vurdering på dette. På forhånd takk for svar.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2009-12-02 14:08:29 +0200

Hei på dere. Så moro med nybil! Det med pruting er jo ikke alltid så enkelt å vite og det finnes ikke noen fasit her. Det jeg imidlertid kan si er at det helt klart varierer fra merke til merke og ikke overraskende er det nok ikke de merkene som selger aller best som gir de største rabattene.

De aller beste kjøpene gjør dere gjerne på kampanjemodeller. Ofte gjelder dette biler som har vært på markedet noen år. Her må importør og forhandler "finne på noe" for å holde liv i bilen litt lenger og de lesser gjerne på med utstyrspakker og litt ekstra lokkemat for å få kundene til å nappe.

Ellers: Jeg har et inntrykk at franske biler kanskje er de letteste å prute på. Hverken Renault, Citroën eller Peugeot har akkurat veldig bra salgstall om dagen. Da er det nok lettere å kunne presse prisene litt ekstra.

Generelt: Sørg for at dere får tilbud fra flere forhandlere og sammenlign disse. Da er det mye lettere å gå tilbake og presse prisen en ekstra gang. Ofte er det også enklere å få med ekstrautstyr "på kjøpet" - enn konkret rabatt på prisen. Og så er det god timing å kjøpe bil nå oppunder jul. De fleste av oss har fullt opp med å rekke over alt i julestria - og hos bilforhandlerne er det ofte litt stille. Da kan det være lettere å få en ekstra god pris. Lykke til med valget!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar