0

Jeg har kjøpt en vw touran som blir levert nå i løpet av en uke. hva er dine meninger om understellsbehandling og lakkforsegling av nye biler.jeg vurd

spurt 2009-11-20 12:46:51 +0200

Jeg har kjøpt en Vw Touran som blir levert nå i løpet av en uke. Hva er dine meninger om understellsbehandling og lakkforsegling av nye biler.Jeg vurderer om jeg skal ta en understellsbehandling med mercasol.Jeg vurderer videre Ditech eller Permashine lakkforsegling.Har du noen formening om dette er nødvendig da bilen er ny? Dersom du mener det er nødvendig/smart hvilke produkter anbefaler du?Takk

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-01-09 16:22:27 +0200

hei

jeg vil anbefale deg understellsbehandling av bilen, og det helst før du har hatt bilen ute i snøen/saltet. du må bruke understellsmasse som heter teroson, det er eneste stoffet vw godkjenner om du skal beholde rustgarantien.

ang ditecbehandling så blir jo bilen blankere samt lettere og holde rein. men du må jo gjennta ditecbehandlingen annenhvert år eller noe slik at det er for dyrt etter min mening.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar