0

Takk for et suppert nettsted og et supert program på tv. jeg skal kjøpe ny bil men jeg klarer ikke å bestemme meg for merke. her er de bilene jeg vur

spurt 2009-07-01 07:50:17 +0200

Hei, takk for et suppert nettsted og et supert program på tv. Jeg skal kjøpe ny bil men jeg klarer ikke å bestemme meg for merke. Her er de bilene jeg vurderer. Toyota Previa, VW Touran og Mitsubishi Grandis. Kan du si litt om hvilken jeg bør velge og evt. hvorfor? Og om du vet om andre biler i samme kategori så tips meg gjerne om de. Såg i siste broom at dere testet Caddy Life og C3 Picasso jeg lurer på om de bilene egner seg for en famile på 5 med barn i alderen 13,5,3 år? Takker på forhånd for ett opplysende og avklarende svar ;-)

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-05-08 10:30:16 +0200

Velg Grandis. Hvorfor? Det er den desidert fineste av de du nevner. Som 7-seter er Touran altfor liten, og Previa er rett og slett gammeldags. Grandis ser fortsatt moderne ut, har god plass og kjører godt. Det er også den bilen av de du nevner med den desidert beste kvaliteten. Videre er den svært komfortabel, men jeg ville valgt bensin. Veldig stillegående motor. En bil jeg kan anbefale på det varmeste.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar