0

Jeg trenger ny bil. driver med hest og kunne tenke meg en som kunne dra hestehenger lovlig samtidig som den er en smule økonomisk fordi jeg kjører 70

spurt 2009-06-23 13:03:55 +0200

Hei, Jeg trenger ny bil. Driver med hest og kunne tenke meg en som kunne dra hestehenger lovlig samtidig som den er en smule økonomisk fordi jeg kjører 70-80 km til jobb daglig.Har en ca 150-200 tusen maks å bruke på dette og har sjekket på Finn alt fra nissan navara, Toyota Rav, landcruiser, pajero, vito, freelander, jeep, CRv ,vitara etc. Har for det meste sett på dieselvarianter men er opptatt av nyest mulig bil og lavest mulig km. Ønsker selvfølgelig en driftsikker og problemfri bil......blir ikke særlig klokere. Kan du komme med råd/tips til meg???

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2009-06-23 14:25:16 +0200

Jada, vi har bestandig råd! Foreslår Toyota Land Cruiser eller - hold deg fast - Hyundai Terracan, den kan trekke tung henger. Chevrolet Tahoe er et godt - men tørst - alternativ, men den som er best egnet til å trekke tung henger med!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar