0

;) jeg er en gutt på snart 20 som trenger en grei bil ! jeg har tittet litt rundt, og fått tilbud på en 2001 seat toledo. har satt meg en grense på 5

spurt 2012-01-23 10:45:23 +0100

Heisann ;) Jeg er en gutt på snart 20 som trenger en grei bil !

Jeg har tittet litt rundt, og fått tilbud på en 2001 Seat Toledo. Har satt meg en grense på 50000 i første omgang, Har du noen tips om noen eventuelle andre kandidater ?

Også er litt usikker på hvordan seatene er. hører noen sier at de går som en drøm, og at motorene er sterke? også noen som sier at det bare er dritten!

Noen med eventuell erfaring med disse ?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2012-02-18 12:15:48 +0100

Seat er sjeldent noe å satse på, fordi den er fransk. Og dvs, du behøver fransk vedlikehold på den også. Altså ekstra kostnader som du unngår hvis du kjøper en driftsikker bil.

De merkene som er driftsikre er Mercedes, Toyota, Honda.

Når det gjelder mercedes, så pass på rust, antall eiere og ikke minst service. Men Merce som har gått 300.000 er ikke noe å være redd for. Det samme med Toyota og Honda, men helst lavere km-stand enn det med disse to.

Anbefaler verken Audi eller Volkswagen. Dette er problembiler.

De gamle volvoene er også bra, husk at store biler har store deler, og disse knekker senere enn hos de små! Kjøp altså heller eldre men større enn nyere og mindre. Jeg tror det kommer til å lønne seg iforhold til om du skal ha den boende på veien, eller på verksted.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2012-02-18 12:25:18 +0100

Håper inderlig du har skrevet feil her, for Seat er SPANSK og ikke fransk. De (Seat altså) ligger under VAG-konsernet, med alle de feil og mangler dette innebærer. Skal du kjøpe bil i denne tidsepoken er sikreste kort Skoda Octavia med 1,6 eller 1,8 bensinmotor..da skal du være rimelig trygg...så lenge forstillingen er i orden da...

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger