0

Min samboer vil kjøpe seg en rover 75 kun for at den er så fin. men jeg har aldri hatt sans for rover og har ikke i min villeste fantasi tenkt på å kj

spurt 2011-02-27 09:09:01 +0200

Hei,

Min samboer vil kjøpe seg en Rover 75 kun for at den er så fin. Men jeg har aldri hatt sans for Rover og har ikke i min villeste fantasi tenkt på å kjøpe en. Jeg vil ha en praktisk bil ettersom har en 2 åring og skal på langturer.

Er Rover et godt kjøp? tenker meg det er dyre deler og dyr bil å reparere ettersom Rover er konkurs?

Mvh

Daniel Hegerstrøm

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-03-04 12:52:55 +0200

Hei Daniel . Først må jeg si at jeg skjønner samboeren din, Rover 75 er også i mine øyne en pen og elegant bil, synd at den ikke fikk den tilværelsen den hadde fortjent. Den var bilen som skulle Rover, men dessverre klarte ikke 75 det og det endre som du skriver i konkurs.

75 ble utviklet mens BMW eide Rover og her var det solide utviklingsbudsjettet. Dette er på mange måter en svært påkostet bil, men dessverre har den endel skavanker også.

Det viktigste er å unngå 1,8-liters motoren som er bilens store svakhet. Det er mye MYE bedre å kjøpe den med 2-liters diesel som kommer fra nettopp BMW. Jeg har ikke hørt om spesielt dyre deler, men det begynner nok å bli litt tynt med verkstedet som "kan denne bilen. Sjekk det nærmeste før dere eventuelt handler bil!

Sedanen er etter min mening den peneste, men stasjonsvogna er selvfølgelig mer praktisk. I og med at dette ikke lenger er verdens mest kurante bil, skal du heller ikke betale like mye som for tilsvarende biler fra de fleste andre merker. Rover er tungsolgte og det er bare å prute i vei. Anbefaler også på det sterkeste at du kjøper en bil som er skikkelig fulgt opp av forrige eier(e). I og med at disse begynner å bli sett på som "billigbiler" er det også mange som slurver med service og vedlikehold - dessverre!

En fin og velholdt 75 kan være veldig mye bil for pengene, så ja: Det kan absolutt være et godt kjøp, så lenge du er inneforstått at det fort krever litt mer av dere som eiere enn f. eks en Toyota Avensis ville gjort. Lykke til med valget!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger